Accubakken of accukisten op maat gemaakt

Accubakken of accukisten op maat gemaakt

Bij Damme Kunststoffen hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in het maken van accubakken op maat. Wij zijn een kunststof bewerking en productiebedrijf gevestigd in Amsterdam dat tegen scherpe prijzen hoge kwaliteit maatwerk kan bieden. Onze klanten zijn vaak opzoek naar speciaalwerk, accubakken die aparte maten hebben of niet in het standaard aanbod voorkomen. Met name in de scheepsbouw, bij bijvoorbeeld botenbouwers of camperbouwers zien wij veel vraag naar op maat gemaakte accubakken van kunststof. Dit omdat de kunststof soort die wij gebruiken duurzaam, degelijk en goed betaalbaar is. Naast opdrachten voor particulieren voeren wij grotere projecten waarin we op serie grotere hoeveelheden accubakken produceren.

Onze accubakken zijn:

  • Van hoge kwaliteit
  • In iedere maat verkrijgbaar
  • Scherp geprijsd
  • Vanuit voorraad leverbaar
  • Voorzien van iedere gewenste aansluiting
  • Sterk en robuust
  • Mooi afgewerkt

Een accubak beschermt uw batterij en voorkomt ontsnapping van accuzuur

Accubak of accukist met accu in de bakEen accubak beschermt uw batterij tegen de elementen van buitenaf. Zo kan een goede kunststof bak als bescherming van uw accu de levensduur van de batterij met enkele jaren verlengen. Daarnaast is het in sommige gevallen noodzakelijk de accu te beschermen. Denk hierbij aan een accu in een boot of gevoelige installatie. Bij lekkage aan de batterij kan er accuzuur vrijkomen of kortsluiting ontstaan met alle gevolgen van dien.

Soms kan het lastig zijn een accu in een boot, camper, vrachtwagen of trailer weg te werken. In dat geval is het mogelijk ophangbeugels aan te brengen op de bak of de maat zodanig aan te passen dat deze mooi weggewerkt kan worden in de constructie. Daarnaast is het ook mogelijk andere aansluitingen aan een accubak toe te voegen. Denk hierbij aan een slot zodat de accu niet gestolen kan worden of roosters die voorkomt dat de batterij oververhit raakt.

Het aanbrengen van aansluitingen op kunststof producten is een van onze specialiteiten. Dankzij onze jarenlange kennis hebben wij veel ervaring en inzicht in het maken en ontwikkelen van kunststof bakken en tanks. Heeft u een project waar u hulp bij nodig heeft of zoekt u juist een leverancier die snel kan leveren tegen een eerlijke prijs? Zoek dan niet verder, Damme Kunststoffen is de partner voor u!

Accubakken of accukisten op maat gemaakt
Schuiven naar boven