Accubakken van kunststof bij Damme Kunststoffen

Accubakken van kunststof bij Damme Kunststoffen

Accubakken van kunststof zijn een uitstekende manier om uw accu’s of batterijen te beschermen tegen beschadiging. Het gebruik van een kunststof accubak is dé veiligste manier om een accu op te slaan. Een accubak dient als opvangbak voor mogelijk accuzuur dat vrij kan komen wanneer een batterij verouderd of beschadigd, dit kan schade toebrengen aan een installatie. Om deze reden worden accubakken vaak gebruikt om accu’s in boten, campers, vrachtwagens, aanhanger of trailers te beschermen. Als kunststof productiebedrijf levert Damme Kunststoffen accubakken van kunststof op maat. Onze accubakken zijn van hoge kwaliteit en kunnen in iedere oplage worden geproduceerd. Daarnaast is het mogelijk uw accubak te voorzien van ventilatieroosters, ophangbeugels, sloten of poten voor steekwagen zodat de gehele accubak in één keer verplaatst kan worden.

Kunststof accubak op maat met poten voor vervoer

accubak met poten palletwagen

Onze accubakken zijn gemaakt van sterk kunststof genaamd HDPE ofwel High Density Polyethylene, een kunststof soort die ideaal is als grondstof voor accubakken. HDPE heeft gunstige eigenschappen. Dit materiaal is slag- en stootvast, is UV-werend, resistent tegen temperaturen tot 90 graden Celsius en is bestand tegen regen, vrieskou en andere weersomstandigheden. Dit is een van de redenen dat HDPE de meest gebruikte kunststof soort in de industrie is. Het materiaal is gemakkelijk te bewerken en heeft een scherpe prijs relatief aan andere materiaalsoorten.

Een accubak online bestellen bij Damme Kunststoffen is zo gedaan. U kunt het AANVRAAG FORMULIER voor een op maat gemaakte accubak invullen, een accubak met standaard maatvoering online bestellen of contact met ons opnemen over de verschillende mogelijkheden. Als u ons de maten van uw gewenste accubak doorgeeft maken wij een passende prijsopgave en levertijd voor u.

Accubakgigant is een dochtersite van kunststof productiebedrijf Damme Kunststoffen gelegen in het NDSM gebied bij Amsterdam. Wij produceren al meer dan 40 jaar kunststof producten op maat voor verschillende instellingen, bedrijven en organisaties. Ook leveren en produceren wij aan particulieren. Naast accubakken maken wij ook watertanks, opvangbakken, lekbakken en plantenbakken op maat.

Accubakken van kunststof bij Damme Kunststoffen
Schuiven naar boven