Over ons

Damme Kunststoffen werkplaats

Video afspelen

Wie zijn wij?

Bij Damme Kunststoffen kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van kunststofproducten. Onze sterke kant is o.a. het snel leveren van maatwerk en het werken met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van speciaalwerk volgens klantenspecificatie.

Wij fabriceren/leveren producten voor alle mogelijke industrieën, waaronder de grafische, fotografische, chemische en levensmiddelen industrie, maar ook voor de overheid en semi-overheidsinstellingen. Wij maken producten op maat voor elk bedrijf waarbij bijvoorbeeld milieueisen worden opgelegd voor het opvangen van gevaarlijke en/of schadelijke stoffen zoals chemicaliën, oliën en vetten.

Daarnaast lassen en repareren wij op locatie en kunt u bij ons terecht voor het aanzetten van appendages. Enkele van onze producten zijn: opvangbakken en lekbakken van kunststof en staal, roosters, watertanks, accubakken, tanks met alle mogelijke aansluitingen, vaten, spoelmeubels, zeefdrukspoeltafels, vijvers, gvk vloerroosters, gvk traptreden, overige chemisch bestendige vloeren.

Kijk voor meer informatie over de kunststofproducten onder producten.

Damme Kunststoffen klanten

Hier zijn we trots op

Damme Kunststoffen al meer dan 40 jaar ervaring heeft op het gebied van kunststof bewerking en specialist is in het maken van kunststofbakken op maat.

0 +

Tevreden kanten

0 +

Projecten afgerond

0 +

Accubakken op maat

Schuiven naar boven