Accubakken in Amsterdam en Noord Holland

Accubakken op maat gemaakt in Noord Holland

Damme Kunststoffen is een kunststof productiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van kunststof producten. Hierbij kunt u denken aan accubakken, watertanks, brandstoftanks, opvangbakken en lekbakken. Onze productieruimte is centraal gelegen in het NDSM gebied van Amsterdam in Noord Holland. Om deze reden zijn wij gemakkelijk te bereiken voor onze klanten en is het ophalen van uw product geen probleem. Dit scheelt weer in verzendkosten!

Damme Kunststoffen, kunststof productiebedrijf van accubakken in noord hollandWaarom u een accubak nodig heeft voor uw boot?

Een accubak beschermt uw accu of batterij tegen schade veroorzaakt door water, zand of stof. Door uw accu in een accubak te plaatsen voorkomt u dat corrosie ontstaat op uw accu en deze stuk gaat, er kortsluiting ontstaat of accuzuur vrijkomt die schade aanbrengt aan uw motor of boot. Damme Kunststoffen kan een 100% waterdichte accubak voor u maken die u gemakkelijk weg kunt stoppen of in uw boot kunt inbouwen. Het is mogelijk een inspectiedeksel in de accubak aan te brengen zodat u de aansluitingen of de meterstand van uw accu gewoon nog kunt bekijken terwijl deze in uw boot is ingebouwd.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van accubakken voor boten, aanhangers of vrachtwagens. Dankzij onze centrale ligging in het NSDM gebied van Amsterdam zijn wij goed bereikbaar voor onze klanten in de boten industrie. Daarnaast zijn er in onze directe omgeving een grote omgeving aan boot en scheepvaart bedrijven die andere diensten of producten leveren. Naast het produceren van producten voeren wij ook reparaties in onze werkplaats of op locatie uit aan bestaande kunststof watertanks, accubakken, opvangbaken of andere kunststof constructies.

Zoekt u een professionele leverancier van kunststof producten zoals accubakken? Heeft u een project of heeft u vaker accubakken nodig van verschillende afmetingen? Dan is Damme Kunststoffen uw ideale partner. Neem contact met ons op over de mogelijkheden of bezoek ons adres in Amsterdam!

Accubakken in Amsterdam en Noord Holland
Schuiven naar boven